Danışan onay formu nedir?

Potential Danışan Onay Formunun içeriği aşağıda sunulmuştur. Değişen şart ve mevzuatlara göre güncellemeler yapılan bu form için danışanın imzası alınmadan görüşme gerçekleştirilmez. Aşağıdaki örnek formda yer alan ücret bilgisi güncel olmayabilir.
******************************

-Potential’da üzerinde çalışılan bütün durumlar kişisel gelişim amaçlı olup görüşme ve eğitimler herhangi bir sağlık koşulu için teşhis, tanı ya da tıbbi bir tavsiye niteliği taşımamaktadır ve bu amaçlarla kullanılmamalıdır. Eğitimlerde edindiğiniz bilgileri veya herhangi bir benzerini uygulamak kendi sorumluluğunuzda olup uygulama öncesinde kendi doktorunuza danışarak onayını almanız gerekli olabilir.

- Görüşmelerde, seans, eğitim veya egzersiz sınıflarında sağlık durumunuz, rahatsızlıklarınız veya alerjileriniz vb hakkında tam ve doğru bilgi vermek sizin sorumluluğunuzdadır. Bazı durumlarda sağlık bilgilerinizi veya tahlillerinizi iletmeniz istenilebilir, sağlık bilgilerinizi yazılı veya dijital ortamda iletmeniz ile bu bilgilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Potential’da muhafaza edilmesi için gereken izni vermiş olduğunuz kabul edilir.

-Görüşülen konuları, eğitim içeriğini veya bu formda yazılanları anlamakta güçlük çektiğinizde, sorumlu kişilere bildirmek ve akla gelen tüm soruları sormak sizin sorumluluğunuzdadır. Ayrıca 18 yaşından küçük olan kişilerin formlarını velisinin onaylaması gerekir.

-Randevunuza geç kalmanız durumunda size ayrılan sürenin başlangıcı değişmez. Kendi zamanınızdan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için randevu saatinizin biraz öncesinde hazır bulunmanız beklenmektedir. Online seanslarda rahatsız edilmeyecek olduğunuz, uygun bir ortamda ve telefonunuz şarjlı biçimde hazır olmanızı rica ederiz. Teknik zorluklar yaşamanız halinde seans öncesinde test bağlantısı dahil, Potential ekip arkadaşlarımızdan destek alabilirsiniz.

-Görüşmeler çocuklardan yaklaşık 30-40 dakika, yetişkinlerde ise yaklaşık 1 saat kadar sürer. Eğer gerekli olursa süre uzayabilir. Ücreti 3.000 TL+kdv dir. Ücretler dönemsel olarak değişim gösterebilir. Güncel ücret ve var ise indirim talebiniz için yetkililerimiz ile görüşmeniz gerekebilir. İndirimler mecburi ve bağlayıcı değildir.

-4 görüşme toptan ve peşin olarak ödendiğinde %20 paket indirimi uygulanır. Peşinen ödeme yapıldıktan ve seanslar başladıktan sonra kalan seanslar iptal edilmek isteniyor ise aynı şartlar ile yani yapılan seansların normal bedelleri düştükten sonra, eğer kalan tutar kaldı ise ücret iadesi aynen yapılır. Devlete ödenen verginin iadesi için iade faturası kesilmesi gereklidir.

-Bazı durumlarda size ücretsiz bir değerlendirme görüşmesi randevusu gerekebilir. Bundan yararlanmak için planlanmış randevunuza katılmış olmalısınız. Özel durumlarda ücretsiz değerlendirme görüşmesinin süresi uzayarak ücretli seans randevusuna dönüşebilir.

-Mücbir ve çok özel sebepler dışında, randevunuza habersiz olarak gelmez veya bu formda yazanlara aykırı olan durumlarda randevuları iptal etme veya başka randevu vermeme hakkımız saklıdır. Randevu paketlerinde haber vermeden gelmediğiniz randevular satın aldığınız toplu görüşme hakkınızdan düşülür.

-Potential’da en ideal şekilde hizmet alma ve ağırlanma hakkınız bulunmaktadır. Ayrıca bütün danışan, müşteri, öğrenci ve yakınları da diğer danışan, müşteri, öğrenci ve Potential çalışanlarının haklarını da göz önünde bulundurmalıdır.

-Kimseyi boş yere bekletmeme ve kimseyi boş yere beklememe disiplinimizin önemli bir parçası olmakla birlikte, eğer sizden önceki görüşme uzar ise devam eden bir görüşmeyi yarıda kesmediğimiz için bir süre beklemek durumunda kalabilirsiniz. Seans odasında herkesin "sadece gereken süre" boyunca kalacağı bu uygulama gereği istemeden oluşabilecek bir bekleme süresi size gereken süreden düşmez. Aynı durum sizin içinde geçerlidir.

-Potential’da kapalı devre güvenlik kamerası vardır ve güvenlik gerekçeleri ile sadece görüntü kaydı yapılmaktadır.

-Potential ve Ocak Korhan Özduru bu konularda hiçbir yasal sorumluluğu kabul etmediğini beyan eder.

 

Bu sayfayı paylaş


Bağlantılı

Makaleler